پایگاه اطلاع رسانی داوری
بانک های اطلاعات روانشناسی
اطلاعات علمی و پارک های فناوری
بانک های اطلاعات روانشناسی
بانک های اطلاعات جامعه شناسی
متخصصین، کارشناسان و نخبگان
بانک اطلاعات ایرانگردی
همایش ، سمینار و گنگره ها
....................................
 دانلود نرم افزار
 سخت افزار
 موبایل
 نوت بوک و لپ تاپ
 دوربین دیجیتال
 ام پی تری پلیر ( MP3 Player )
....................................
اخبار
اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات
عناوین اخبار خبرگزاری ها و ...
عناوین اخبار علمی خبرگزاری ها
عناوین اخبار ورزشی خبرگزاری ها
....................................
دین و اندیشه
....................................
سایت های همکار - همکاران
طراحی سایت
سئو و بهینه سازی سایت
ثبت شرکت ها
ثبت برند
انجمن روانشناسی ایران
دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم
گواهینامه iso و استاندارد محصول
بانک اطلاعات مشاغل اصفهان
تور لحظه آخری
آژانس های هواپیمایی
فهرست هتل ها
خرید شارژ
پنل اس ام اس (سامانه پیام کوتاه)
دانلود آهنگ جدید
آژانس هواپیمایی - گردشگری
خرید هاست ویندوز و لینوکس
معرفی سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران * Psychology and Counselling Organization of I.R.Iran
 

معرفی سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران

Psychology and Counselling Organization of I.R.Iran

مطالب این سایت : شورای مرکزی - شوراهای مناطق - خبرنامه سازمان - روابط عمومی و بین الملل - مولفه های آرم نظام - آدرس و شماره های تماس - رياست سازمان - قانون تشکيل سازمان - چارت سازمان - شورای مرکزی - کميسيونهای تخصصی سازمان - شرايط عضويت - مدارک مورد نياز - فرم عضويت به صورت الکترونيکی - فرم عضويت برای پرينت - فرم تمديد عضويت - ليست اعضا و عضويت - پروانه تخصصی -  نامه رياست محترم سازمان به وزير محترم بهداشت،درمان و آموزش - شرايط و مدارک مورد نياز - فرم درخواست پروانه تخصصی - منشور اخلاقی - مشخصات تابلو - نشانی روان شناسان و مشاوران دارای پروانه از سازمان در تهران و شهرستانها - اخبار و ...

قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره

نشانی روان شناسان و مشاوران دارای پروانه از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در تهران

نشانی روان شناسان و مشاوران دارای پروانه تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در شهرستانها

فهرست اعضای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره >>>

 

قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره

مقدمه  - تعريف - اهداف - وظايف و اختيارات - شرايط عضويت - اركان و واحدهاي تابعه - انتخابات - موارد متفرقه

___________________________________________________________

همكاران ارجمند ، روان شناسان متعهد و مشاوران بصير

سلام بر شما

همان طوری که مستحضر می باشيد با تاييدات خالق مهربان ، زحمات و تلاش های پيگير و متعهدانه جمعی از همکاران دلسوز و همت نمايندگان محترم در ششمين دوره مجلس شورای اسلامی قانون تشکيل سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلام ايران به تصويب رسيد .

با ابلاغ قانون تشکيل سازمان نظام روان شناسی و مشاروه جمهوری اسلامی ايران به وزارت علوم ، تحقيقات و فناوری در اولين فرصت ممکن با حسن تدبير و زحمات ارزشمند وزير محترم وزارت متبوع و همکاران ارجمند ايشان نخستين دوره از انتخابات سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی مطابق ماده 7 قانون برگزار گرديد . پس از برگزاری انتخابات و مشخص شدن حائزين اکثريت آراء جهت عضويت در شورای مرکزی سازمان ( شش نفر روان شناس و 5 نقر مشاور ) و معرفی نمايندگان وزرای محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم ، تحقيقات و فناوری ، جهت عضويت در شورای مرکزی نظام ، احکام کليه اعضای شورای مرکزی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره توسط وزير محترم علوم ، تحقيقات و فناوری صادر و طی مراسم ساده ای مرحمت گرديد .

اولين جلسه شورای مرکزی سازمان در تاريخ 17/1/83 با حضور کليه اعضای منتخب برگزار گرديد . اعضای محترم شورای مرکزی سازمان همگی متعهد گرديدند با عنايت به رسالت خطيری که بر عهده دارند در تحقق بخشيدن به اهداف مقدس و متعالی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره از هيچ کوششی فروگذار نباشند . از همين رو پس از انتخاب رييس سازمان توسط شورای مرکزی و صدور حکم رياست سازمان نظام روان شناسی و مشاوره توسط رييس محترم جمهور ( ماده 8 قانون ) با تهيه و تصويب آيين نامه اداره جلسات شورا ، تدوين برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت و دستورالعمل های اجرايی سازمان ، طی جلسات متعدد کميسيون های تخصصی سازمان تعيين و فعاليت های تخصصی آغاز گرديد .

اينک با تقديم نسخه ای از متن قانون تشکيل سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ايران اميد است با توکل بر خداوند منان ، تلاش مستمر و متعهدانه اعضای محترم شورای مرکزی سازمان و جمع قابل توجهی از همکاران بزرگواری که از دانشگاههای مختلف در کميسيون های تخصصی يارو ياور سازمان می باشند . همه اعضای محترم سازمان در گستره ايران اسلامی و کشورهای مختلف جهان بتوانيم در تحقق بخشيدن به اهداف عاليه سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ايران ، ارايه خدمات مطلوب و موثر روان شناسی و مشاوره به اقشار مختلف جامعه اسلامی بالاخص به جوانان و خانواده ها ، اعتلای دانش تخصصی روان شناسی و مشاوره ، تدوين ضوابط و صدور پروانه های تخصصی ، حمايت جامع صنفی از اعضای محترم سازمان ، تعيين و تدوين و اعمال معيارهای نظارتی و هدايتی ، کمک به استحکام کانون خانواده و تقويت و اعتلای بهداشت و سلامت روانی جامعه موفق و مويد باشيم .

در خاتمه با اذعان به مشکلات و تنگناهای موجود در تاسيس و تشکيل و فعاليت جامع و فراگير يک نهاد تازه علمی و صنفی در عين حال مستقل و غير دولتی و کاستی های قابل ملاحظه درمنابع و امکانات ، تاسيسات و تجهيزات اوليه , ضمن تشکر از درک عميق وحمايت های ارزشمند رياست محترم جمهوری از هدف ها و رسالت های ملی سازمان ، اميد است مجلس محترم شورای اسلامی و هيات محترم دولت و همه وزارت خانه ها و سازمان ها و نهادها و نهادهای دولتی و غير دولتی با توجه به اهميت و نقش تعيين کننده سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی در امنيت روانی ، سلامت و پويايی جامعه زمينه ای فراهم نمايند تا اين سازمان از حمايت ها و پشتيبانی های موثر ايشان ر انجام وظايف و رسالت های خطير بهره مند گردد .
 

دکتر غلامعلی افروز
رييس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ايران
مهر ماه 1383

-------------------------------------------------------------------------

قانون تشکيل سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ايران

فصل اول - تعريف ، اهداف

ماده 1- سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ايران که در اين قانون " سازمان " ناميده می شود ، يک سازمان غير دولتی و مستقل است که به منظور تحقق بخشيدن به اهداف و انجام وظايف مقرر در اين قانون تشکيل می گردد .

ماده 2 - اهداف سازمان عبارتند از :

تلاش برای ارتقاء سطح دانش روان شناسی و مشاوره .

حمايت از حقوق مراجعان به روان شناسان و مشاوران .

حمايت از حقوق صنفی روان شناسان و مشاوران .

فصل دوم - وظايف و اختيارات

ماده 3 - وظايف و اختيارات سازمان با توجه به اهداف فوق به شرح زير است :

تعيين حدود صلاحيت های تخصصی و صدور شماره نظام و پروانه کار برای اعضای سازمان .

تبصره 1 : برای کليه شاغلين به حرفه های روان شناسی و مشاوره دريافت شماره نظام الزامی است .

تبصره 2 : در صورت تصويب شورای مرکزی روان شناسان و مشاوران ملزم به شرکت در دوره های باز آموزی و نوآموزی هستند.

2. تهيه دستورالعمل های اجرايی لازم در چهارچوب مواد اين قانون .

3. نظارت بر کيفيت کار تخصصی و رسيدگی به تخلفات تخصصی روان شناسان و مشاوران که عنوان جرايم عمومی را نداشته باشند از طريق هيأت رسيدگی به تخلفات صنفی و مطابق تبصره ماده (19) و ماده ( 20 ) اين قانون .

4. پيشنهاد تعيين يا تجديد نظر در تعرفه های خدمات روان شناسی و مشاوره به هيأت دولت جهت تصويب .

5. تعيين ضوابط خاص صنفی مربوط به استاندارد کردن تابلوها ، عناوين ، سربرگ ها و مهر شاغلين به روان شناسی و مشاوره .

6. همکاری با وزارت علوم ، تحقيقات و فناوری در اجرای برنامه های باز آموزی و نوآموزی مستمر روان شناسان و مشاوران در جهت ارتقاع دانش رشته های روان شناسی و مشاوره منطبق با پيشرفت های علمی روز مطابق آيين نامه مصوب دولت .

7. همکاری با مراجع ذی ربط در ارايه خدمات روان شناسی و مشاوره به هنگام بروز حوادث و سوانح غير مترقبه از طريق تشويق و بسيج اعضای سازمان .

8. انتشار نشريات حاوی آخرين دستاوردهای علمی روان شناسی و برگزاری همايش های تخصصی جهت ارتقاء سطح دانش روان شناسی و مشاوره اعضای سازمان .



فصل سوم - شرايط عضويت

ماده 4 - کليه اقرادی که دارای حداقل مدرک کارشناسی ارشد معتبر از سوی وزارت خانه های علوم ، تحقيقات و فناوری و بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در يکی از رشته های روان شناسی و مشاوره باشند می توانند به عضويت سازمان در آيند .

تبصره 1 : منظور از روان شناس کسی است که در يکی از رشته های روان شناسی در سطح کارشناسی ارشد فارغ التحصيل شده باشد .

تبصره 2 : منظور از مشاور کسی است که در يکی از رشته ها و گرايش های مشاوره ( خانواده ، شغلی ، تحصيلی ، توان بخشی ، عمومی و...)درسطح کارشناسی ارشد فارغ التحصيل شده باشد .

تبصره 3 : برای اشتغال در حرفه های روان شناسی و مشاوره ، اخذ پروانه از سازمان و عضويت در آن الزامی است . عضويت در هيأت علمی موسسات آموزش عالی از مفاد اين تبصره مستثنی است .

تبصره 4 : اعضای سازمان همه ساله مبلغی را به عنوان حق عضويت به سازمان پرداخت خواهند نمود. ميزان و نحوه وصول حق عضويت اعضا مطابق دستورالعملی خواهد بود که توسط شورای مرکزی نظام روان شناسی و مشاوره تهيه می گردد.

ماده 5 - مشاوران و روان شناسان برای هر گونه اشتغال در حرفه خود بايد دارای پروانه سازمان باشند/

فصل چهارم - ارکان وواحدهای تابعه

ماده 6 - ارکان و واحدهای تابعه سازمان به شرح زير است :

الف - ارکــــان :

مجمع عمومی

شورای مرکزی نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران .

هيأت رسيدگی به صلاحيت تخصصی روان شناسان و مشاوران .

هيأت رسيدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلان و حرفه های روان شناسی و مشاوره .

شعب شورای مرکزی در مناطق .

هيأت بازرسان .

ب - واحدهای تابعه :

واحدهای تابعه توسط شواری مرکزی تعيين خواهد شد.

ماده 7 - اعضای شورای مرکزی عبارتند از :

الف - شش نقر روان شناس از ميان اعضای سازمان .

ب - پنج نفر مشاور از ميان اعضای سازمان .

ج - يک نفر نماینده وزير علوم ، تحقيقات و فناوری .

د - يک نفر نماينده وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی .

تبصره 1 : اعضای مذکور در بندهای ( الف ) و ( ب ) توسط اعضای سازمان انتخاب می شوند .

تبصره 2 : جلسات شورای مرکزی نظام روان شناسی و مشاوره با حضور دوسوم کل اعضای شورا رسميت می يابد و تصميمات متخذه با اکثريت آرا معتبر و لازم الاجرا است .

ماده 8 - رياست سازمان که مسووليت اجرای مصوبات شورای مرکزی و اداره کليه امور سازمان و واحدهای تابعه را به عهده دارد يکی از اعضای شورای مرکزی با درجه تحصيلی دکتری خواهد بود که توسط شورای مرکزی برای مدت چهار سال انتخاب و با حکم رياست جمهوری منصوب می گردد . عزل وی نيز به پيشنهاد شورای مرکزی و با تاييد رياست جمهوری خواهد بود . انتخاب متوالی رييس سازمان در صورت موافقت و رای اکثريت اعضا فقط برای دو دوره متوالی مجاز است .

ماده 9 - در هر منطقه يک شعبه شورای منطقه ای سازمان تشکيل می شود که مطابق مصوبات شورای مرکزی به امر رسيدگی به مسايل تخصصی و حرفه ای روان شناسی و مشاوره در منطقه خواهد پرداخت .

تبصره : دستور العمل تعيين مناطق توسط شورای مرکزی تهيه خواهد شد.

ماده 10- رييس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره مناطق توسط اعضای منطقه ای و از بين منتخبين شورای منطقه انتخاب می شود و پس از تاييد شورای مرکزی با حکم رياست سازمان منصوب می گردد . عزل وی نيز به پيشنهاد شورای منطقه ، تاييد شورای مرکزی و با حکم رياست سازمان خواهد بود .

ماده 11- بودجه واحد های سازمان از محل حق عضويت سالانه اعضا و ديگر مقررات اداری و مالی سازمان و نحوه هزينه بودجه مطابق آيين نامه مصوب شورای مرکزی خواهد بود .

تبصره : ميزان و نحوه وصول حق عضويت سالانه اعضا و ديگر مقررات اداری و مالی سازمان و نحوه هزينه بودجه مطابق آيين نامه مصوب شورای مرکزی خودهد بود .

ماده 12- وظايف شورای مرکزی سازمان به شرح زير است :

اجرای دقيق وظايف مقرر در ماده ( 3 ) اين قانون و نظارت مستمر بر حسن اجرای آنها از طريق رييس کل سازمان .

نظارت بر عملکرد ساير ارکان و شعب کليه واحد های تابعه سازمان .

تشکيل هيأت های رسيدگی به صلاحيت تخصصی روان شناسان و مشاوران و رسيدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلان حرفه های روان شناسی و مشاوه .

ترکيب و تعداد و شرح وظايف و دستور العمل های اين هيأت ها به تصويب شورای مرکزی می رسد .

تهيه و تصويب دستور العمل های اجرایی لازم .

انحلال شورای مناطق به علت عدم تشکيل پنج جلسه متوالی شورا .

تبصره : درصورت انحلال شورای منطقه بايد ظرف مدت سه ماه انتخابات مجدد برگزار شود.

ماده 13- شورای مناطق وظايف محوله از سوی شورای مرکزی را در منطقه به عهده دارد و موظف به اجرای مصوبات و دستورالعمل های شورای مرکزی در سطح منطقه است .

ماده 14- هيأت بازرسان :

هيأت بازرسان از سه نفر منتخب اعضای سازمان تشکيل می گردد که همزمان با انتخابات شورای مرکزی انتخاب می شوند. وظيفه اين هيأت، نظارت بر عملکرد سازمان و ارايه گزارش سالانه به مجمع عمومی براساس مفاد اين قانون است .

انحلال شورای مرکزی به پيشنهاد هيأت بازرسان و با تصويب مجمع عمومی صورت می گيرد.

فصل پنجم - انتخابات

ماده 15- مدت فعاليت هر دوره شورای مرکزی و شوراهای مناطق سازمان روان شناسی و مشاوره چهار سال تمام است .

مسوول برگزاری اولين دوره انتخابات شورای مرکزی ، وزير علوم ، تحقيقات و فناوری می باشد و هيأت پنج نفره جهت برگزاری اين انتخابات را منصوب می نمايد .يک نفر نماينده از کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شورای اسلامی به انتخاب اين هيأت نظارت خواهد کرد . هزينه برگزاری انتخابات از محل حق عضويت اعضا تأمين می شود.

تبصره 1 : شروع اولين دوره فعاليت شوراهای مذکور حداکثر ده روز پس از پايان اعلام قطعيت يافتن نتيجه انتخابات خواهد بود.

تبصره 2 : شروع فعاليت دوره های بعدی شوراهای نظام روان شناسی و مشاوره بلافاصله پس از پايان دوره قبلی است .

تبصره 3 : چنانچه در پايان دوره تشريفات انتخابات دوره بعدی به نحوی از انحا پايان نيافته باشد ، ارکان دوره قبلی تا قطعيت انتخابات جديد به فعاليت خود ادامه خودهند داد.

ماده 16- انتخابات برای اولين دوره حداکثر شش ماه پس از تصويب اين قانون و تجديد آن برای دوره های بعدی سه ماه قبل از اتمام هر دوره و بعد از تشکيل هيأت مرکزی نظارت بر انتخابات انجام خواهد شد.

تبصره : انتخابات شوراهای مناطقی که منحل شده باشد ، حداکثر ظرف مدت سه ماه با هماهنگی هيأت مرکزی نظارت و با رعايت ساير مواد قانونی انجام می پذيرد.

ماده 17 - شرايط انتخاب کنندگان عبارت است از :

تابعيت کشور جمهوری اسلامی ایران .

عضويت در سازمان نظام روان شناسی و مشاوره به استثنای دوره اول .

ساکن بودن در منطقه انتخاباتی در زمان انتخابات ( برای داوطلبين شورای منطقه ) به تأييد شورای منطقه .

ماده 18- شرايط انتخاب شوندگان اعضای شورای مرکزی و شورای منطقه و هيأت بازرسان علاوه بر مورد وثوق بودن عبارتند از:

تابعيت کشور جمهوری اسلامی ايران .

نداشتن سوء پيشينه کيفری و عدم اشتهار به فسق و فساد اخلاق .

نداشتن پرونده محکوميت در هيأت رسيدگی به تخلفات صنفی و نيز عدم تخلف از اصول نظامنامه اخلاقی .

اظهار التزام به دين مبين اسلام و وفاداری به قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران .

تبصره : اقليت های دينی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران تابع دين خود می باشند .

5. دارابودن حداقل سه سال سابقه عضويت در سازمان به استثنای دوره اول .
 

فصل ششم - موارد متفرقه

ماده 19 - به منظور رسيدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلين روان شناسی و مشاوره ، هيأت مرکزی رسيدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای در سازمان مرکزی و هيأت های بدوی در مناطق تشکيل می گردند.

تبصره : تخلفاتی که موجب محکوميت اعضای سازمان می شود عبارتند از :

تخلف از شؤون حرفه ای و صنفی به معنای عدول از اصول نظامنامه اخلاقی حرفه های مشاوره و روان شناسی .

عدم رعايت موازين شرعی و قانونی و مقررات دولتی و سهل انگاری در انجام وظايف قانونی ، متخلفين با توجه به شدت و ضعف عمل ارتکابی و تعدد و تکرار آن حسب مورد به مجازات های زيرمحکوم می گردند:

الف - تذکر با توبيخ شفاهی هيأت رسيدگی به تخلفات .

ب - اخطاريا توبيخ کتبی با درج در پرونده شخص در هيأت رسيدگی به تخلفات .

ج - توبيخ کتبی با درج در نشريه سازمان نظام روان شناسی و مشاوره و الصاق در تابلوی اعلانات سازمان .

د - محروميت از اشتغال به حرفه های روان شناسی و مشاوره از سه ماه تا يک سال در محل اشتغال .

ه - محروميت از اشتغال به حرفه های روان شناسی و مشاوره از سه ماه تا يک سال در محل اشتغال .

و - محروميت از اشتغال به حرفه های روان شناسی از يک سال تا پنج سال .

ز - محروميت دايم از اشتغال به مشاوره و روان شناسی در تمام کشور.

ماده 20 - هيأت مرکزی رسيدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای سازمان نظام روان شناسی و مشاوره با پنج نفر عضو منتخب شورای مرکزی سازمان تشکيل می گردد :

تبصره 1 : هيأت مرکزی رسيدگی به تخلفات می تواند مووليت رسيدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلان حرفه های روان شناسی و مشاوره چند منطقه را به يک هيأت بدوی واگذار نمايد .

تبصره 2 : در صورتی که فردی نسبت به رای هیات مرکزی شاکی باشد می تواند به دادگاه صالح شکایت کند.

ماده 21 - منابع مالی سازمان عبارتند از :

اعتبارات و دارايی های موجود سازمان .

حق عضويت سالانه اعضای سازمان .

کمک های اختياری دولت و موسسات و افراد داوطلب به سازمان .

ماده 22 - سازمان موظف است در موارد تصميم گيری درباره نحوه صحيح ارايه خدمات روان شناسی و مشاوره در هر يک از موسسات و سازمان ها با آن ها همکاری نمايد.

ماده 23 - شورای مرکزی سازمان موظف است حداکثر ظرف سه ماه پس از تشکيل نسبت به تهيه آرم سازمان با رعايت اهداف متعالی اسلام و حفظ شؤون روان شناسی و مشاوره و با تاييد وزير علوم ، تحقيقات و فناوری اقدام نمايد .

ماده 24 - از تاريخ تصويب اين قانون کليه قوانين و مقررات مغاير لغو می گردد .

قانون فوق مشتمل بر بيست و چهار ماده و نوزده تبصره در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ بيست و هفتم فروردين ماه يک هزارو سيصدو هشتاد و دو مجلس شورای اسلامی تصويب و در تاریخ 1382/2/9 به تأييد شورای نگهبان رسيده است .

`

معرفی سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران

Psychology and Counselling Organization of I.R.Iran

مطالب این سایت : شورای مرکزی - شوراهای مناطق - خبرنامه سازمان - روابط عمومی و بین الملل - مولفه های آرم نظام - آدرس و شماره های تماس - رياست سازمان - قانون تشکيل سازمان - چارت سازمان - شورای مرکزی - کميسيونهای تخصصی سازمان - شرايط عضويت - مدارک مورد نياز - فرم عضويت به صورت الکترونيکی - فرم عضويت برای پرينت - فرم تمديد عضويت - ليست اعضا و عضويت - پروانه تخصصی -  نامه رياست محترم سازمان به وزير محترم بهداشت،درمان و آموزش - شرايط و مدارک مورد نياز - فرم درخواست پروانه تخصصی - منشور اخلاقی - مشخصات تابلو - نشانی روان شناسان و مشاوران دارای پروانه از سازمان در تهران و شهرستانها - اخبار و ...

قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره

نشانی روان شناسان و مشاوران دارای پروانه از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در تهران

نشانی روان شناسان و مشاوران دارای پروانه تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در شهرستانها

فهرست اعضای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره >>>

 


روانشناسی و مشاوره
اخبار روانشناسی و مشاوره
 
آدرس و تلفن مراکز مشاوره
Counselling Centers
مراکز مشاوره روانشناختی دولتی
مراکز مشاوره روانشناختی آزاد
مراکز مشاوره ترک اعتیاد
مراکز مشاوره ایدز و اچ ای وی HIV
 
ماهنامه ها و مجلات روانشناسی
 
معرفی سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران
مراکز مشاوره روانشناسی شهر تهران با مجوز از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
مراکز مشاوره روانشناسی شهرستانها با مجوز از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
 
 
خدمات سئو و بهینه سازی سایت با متخصص سئو

خرید شارژ ایرانسل، خرید شارژ همراه اول، خرید شارژ رایتل و خرید شارژ تالیا

خدمات شبکه: طراحی شبکه، نصب و راه اندازی شبکه، پشتیبانی شبکه

فروش روغن صنعتی - فروش روغن موتور

لینک های مفید
شبکه های تلویزیونی
شبکه های رادیویی
خبرگزاری ها

کتابخانه ها
روزنامه های ایران
هفته نامه ها
ماهنامه ها و مجلات تخصصی

وزارت خانه ها و نهادهای دولتی
سفارتخانه های شهر تهران


دانشگاه ها

سینما های شهر تهران
........................................
خرید هاست و دامین
........................................
خدمات مسافرتی و گردشگری
........................................
خريد و فروش فوري املاك در ايران
جستجو در سایت